لیست اختراعات حسين رجبي
اين دستگاه (شكل شماره 1) كه زمينه فني آن الكتروشيمي مي باشد مورد نياز و مصرف خانگي در آشپزخانه رستوران ها شيريني فروشي ها و بستني فروشي ها مي باشد موجب استفاده ي بهينه و اصولي و صحيح و آسان از زعفران اين محصول گرانبهاي غذايي و دارويي كشور عزيزمان ايران كه دارنده ي رتبه ي اول جهاني در توليد زعفران مي باشد مي گردد. متاسفانه بايد اذعان كنم با وجود داشتن مقام اول جهاني در توليد زعفران تاكنون ما از يك وسيله و ابزار مناسب اختصاصي كم هزينه و آبرومند براي استفاده درست از اين محصول ذي قيمت و گرانبها بي بهره بوديم . دستگاه جديد مذكور (شكل شماره 1) كه به هيچ عنوان نه مشابه داخلي و نه مشابه خارجي دارد از نظر فني و كاربردي بسيار ساده كارآمد كم هزينه كم مصرف سهل العمل مفيد و بدون مشكل فني و كاربردي مي باشد. اين دستگاه با ابعاد حدود 12 سانتي متر در 14 سانتي متر در 10 سانتي متر از دو قسمت عمده تشكيل شده: 1- بدنه اصلي (حمام الكتروليز) (شكل 2 / ب) 2- ظرف مخصوص دم كردن زعفران (شكل 2 / الف) بر روي بدنه اصلي كه يك دو شاخه ي برق تعبيه شده در واقع همان مخزن آب (حمام الكتروليز) است كه حدود يك ليوان آب گنجايش داشته و 2 عدد ميله ي فلزي (آند= قطب مثبت و كاتد= قطب منفي) به طول حدود 15 ميلي متر و به عرض حدود 4 ميلي متر كه در داخل مخزن قرار دارد و بوسيله ي پيچ و مهره به دو شاخه اي كه بيرون مخزن يعني بدنه ي دستگاه نصب و پرس شده متصل مي باشد و در قسمت بالاي مخزن آب يعني (گلويي و طوقه ي مخزن) و بالاي 2 ميله ي آند و كاتد بوسيله ي يك ورق پلاستيكي سوراخ و مشبك شده (محفظه دار) ايمن و محفوظ گرديده و ظرف اصلي كه زعفران و اب مورد نياز براي دم بردن زعفران در داخل آن ريخته شده كه البته جنس آن ظرف مي تواند از شيشه بلور پيركس يا اكروليك باشد بر روي قسمتي كه مشبك مي باشد قرار مي گيرد. وقتي كه دو شاخه به برق زده مي شود در اثر عمل الكتروليز بوسيله ي 2 ميله آند و كاتد داخل مخزن آب دستگاه به جوش آمده و عمل تبخير صورت مي گيرد و بخار آب مخزن از قسمت بالاي بدنه يعني قسمت مشبك و محفظه دار از زير ظرف مخصوص زعفران بيرون آمده و به بدنه ظرف بلور برخورد كرده و باعث گرم شدن و دم بردن زعفران در يك زمان مطلوب حدود يك يا دو ساعت مي شود و با تمام شدن آب مخزن دستگاه بدون نيبا به خاموش كردن كسي خود به خود خاموش مي شود. در اين مدت كاربر مي تواند با خيال راحت كارهاي ديگر خود را انجام دهد. بدون آنكه چاي ساز يا سماور و يا كتري پر اب بر روي شعله اي از اجاق روشن قرار گيرد تا زعفران مورد نظر به وسيله ي آنها دم ببرد.
پزشكي هسته اي يكي از روش هاي تصويربرداري تشخيصي است كه با نشاندارسازي مواد مختلف با راديوايزوتوپ هاي مناسب، كاركرد فيزيولوژي اندام ها را مورد بررسي قرار مي دهد. از طرفي چيتوزان يكي از تركيباتي است كه به دليل ويژگي هاي مناسبش از جمله زيست سازگاري و زيست تخريب پذيري، به طور وسيعي در علوم مختلف بخصوص در داروسازي، پزشكي و اخيرا در پزشكي هسته اي كاربرد فراواني پيدا كرده است. سنتز چيتوزان به صورت نانوذره و نشاندارسازي آن با تكنسيوم مي تواند بعنوان يك راديوداروي جديد براي تصويربرداري پزشكي هسته اي از كبد مورد استفاده قرار گيرد. لذا در اين مطالعه پس از سنتز نانوذرات چيتوزان، براي تعيين سايز نانوذرات از تكنيك پراكنش نور(DLS) و براي بررسي مرفولوژي نانوذرات نيز از ميكروسكوپ الكتروني روبشي (SEM) استفاده شد. سپس نانوذرات چيتوزان با تكنسيوم نشاندارسازي شد و بازده نشاندارسازي و پايداري نانوذرات نشاندارسازي شده با كروماتوگرافي لايه نازك(ITLC) بررسي شد. در نهايت بعد از تزريق تركيب نشاندارسازي نانوذرات چيتوزان با تكنسيوم به موش در زمان هاي مختلف ، توزيع بيولوژيكي و تصويربرداري پزشكي هسته اي با دوربين گاما نيز انجام شد. بعد از خالص سازي و فيلتر نمودن، سايز نانوذرات 32 تا 532 بدست آمد. بازده نشاندارسازي نيز 2±93% و پايداري پس از گذشت 6 ساعت 2±98% بدست آمد. توزيع بيولوژيكي و تصويربرداري با دوربين گاما نيز تجمع بالاي نانوذرات چيتوزان نشاندارسازي شده با تكنسيوم در كبد را بيان نمود. نتايج نشان داد كه نانوذرات چيتوزان نشاندارشده با تكنسيوم مي تواند به عنوان يك راديوداروي جديد و در عين حال اميدبخش براي تصويربرداري از كبد در پزشكي هسته اي مورد استفاده قرار گيرد.
وجود التهاب در ضايعات پسوريازيس از جمله عواملي است كه مي تواند ترميم ضايعات را به تأخير انداخته و كيفيت ترميم را كاهش دهد. استفاده از گياه (Arnebia euchrooma) موجب مي شود كه التهاب در زخم كنترل شده و كاهش يابد. بر خلاف اكثر داروهايي كه امروزه استفاده مي شوند و از طريق سركوب سيستم ايمني التهاب را كنترل ميكنند، اين گياه التهاب را بدون ايجاد عوارض جانبي كنترل مي كند و در نتيجه سرعت و كيفيت ترميم زخم را افزايش مي دهد.
طرح حاضر به طراحي و ساخت موتور ضرباني بدون دريچه نوع خطي پرداخته است. مزاياي موتورهاي ضرباني عبارتاند از نسبت تراست به وزن بسيار بالا، سادگي سيستمي و ساخت، و كمهزينه بودن. موتور پالسجت ميتواند در سرعت صفر نيز تراست ايجاد كند و از حالت سكون راهاندازي شود. مزيتهاي طرح نوع خطي بدون دريچه، سادگي در ساخت، قابليت در تطابق براي نيازهاي خاص، ابعاد كوچك و كمجاي آن و نسبت تراست به حجم و تراست به وزن بيشتر آن در مقايسه با طرحهاي ديگر بدون دريچه است. موتور ضرباني مذكور مشتمل بر محفظهي احتراق، لوله ورودي، لوله خروجي، سيستم پاشش سوخت، سيستم جرقهزن و سيستم كمكي هواي ورودي اوليه است. موتور با جرقه اوليه شروع به كار ميكند. پس از جرقه، مخلوط سوخت و هوا محترق شده، فشار زيادي را ايجاد ميكند. بعلت عمل كردن دريچهاي آيروديناميكي، گاز احتراقي فشار بالا عمدتاً از طريق نازل خروجي به بيرون رانده ميشود و باعث ايجاد تراست ميشود. اينرسي گازهاي داغ در هنگام خروج موجب كاهش فشار در محفظه احتراق به كمتر از فشار محيط شده و در اين زمان مرحله مكش آغاز ميشود. سوخت توسط يك ورودي به شكل ونتوري و يا مستقيماً توسط نازل سوخت پاش به محفظه احتراق پاشش ميشود. با تزريق سوخت و تكميل مرحلهي مكش، انعكاس موج فشار بالا از انتهاي خروجي باعث تراكم مخلوط سوخت و هواي ورودي ميشود. مخلوط فشرده توسط باقيمانده حرارت از سيكل قبل مشتعل ميشود. با در نظر گرفتن پارامترهاي طراحي و تحليلهاي استحكام، مدل نهايي براي ساخت يك نمونه آزمايشگاهي ارائه شده است. يك نمونه از اين موتور ساخته شده و تستهاي آزمايشگاهي لازم جهت اندازهگيريهاي برخي پارامترهاي اساسي روي موتور صورت گرفته است.
موارد یافت شده: 10